Höstlista
Hej på er!
Blev inspirerad av en annan Itgirls blogg att göra en höstlista. 
Här kommer min. 
 
Beskriv din höst i tre ord.
Mycket plugg, varma sockor och mysiga kvällar. 
 
Vad är det bästa respektive sämsta med hösten? 
Det bästa med hösten tycker jag är att man kan stanna inne och kolla på massor med serier utan att få dåligt samvete av att man inte är ute. Sen är det att jag får värma mina fossingar med farmors tjockstrumpor och så gillar jag alla fina färger ute såklart. 
 
Hur höstmyser du? 
Med varma kläder och med nära och kära, å Bertil såklar! 
 
Vad har du på TO-DO listan just nu? 
Först och främst att lägga fokus på skolan, det är inte mycket kvar nu och vill göra mitt bästa. Sen har jag verkligen börjat träna regelbundet som har blivit viktigt för mig och det är roligt. 
 
 
 
Bästa musiken för regniga dagar? 
Lyssnar på mycket poddar men annars har jag börjat lyssna på klassisk musik när jag studerar, haha. Tips är spellistan Peaceful Piano på Spotify, bra pluggmusik!
 
Vilka serier rekommenderar du att följa? 
Jag och Axel har börjat kollat på American Horror Story som jag tycker är riktigt spännande. Hela serien är som en skräckfilm det är så otäckt men inte för otäckt att man inte kan kolla. Vi är redan inne på 3de säsongen och varje säsong har en ny historia och denna säsong handlar om häxor och det gillar jag.
 
Vad är den höstigaste maträtten? 
Någon smarrig gryta skulle jag säga men har inte lagat en egen ännu men kanske ska göra det. 
 
 
Var hänger du helst under helgen? 
I en kompis soffa med massor med the och godis och vi pratar och skrattar om allt möjligt, Så mycket bättre får gärna vara i bakgrunden. Eller att gå ut och äta och dricka gott med ett gäng vänner som eventuellt avslutas med lite dans. Både två perfekta kvällar!
 
Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? 
Jag och Axel vill åka till Thailand och hälsa på hans mamma som ska jobba och bo där. Det ser jag verkligen fram emot! Var länge sedan jag åkte på en längre resa. Jag och Axel har aldrig gjort en längre resa så det ska bli superroligt. 
 
Hur förbereder du dig för vintern? 
Det ända jag har i tanken just nu är att jag längtar till när man får börja pynta hemma med julsaker. Jag verkligen längtar till att göra Jul hemma och få det så hemtrevligt! Haha. 
Ska till och med ha en gran i vår studentlägenhet, det har jag bestämt.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress